Algemeen

gebroken-hart

Met pijn in mijn hart

Zojuist heb ik mijn ontslagbrief als lid van Provinciale Staten aangeboden aan de voorzitter van de Staten. Daarmee komt na ruim 12 jaar voor mij een einde aan de provinciale politiek. De brief die ik heb verstuurd is hieronder te lezen:

Meer >

Communist64

Mijn (eenmalige) optreden als communist

Ter gelegenheid van het afscheid van (inmiddels oud-) collega Wim Haasken (VVD statenlid en nestor) heb ik mij afgelopen woensdag verkleed. In de rol van ‘de grote communistische partijleider’ sprak ik Wim toe.

Zie hier resultaat: link

Meer >

justitia

Juridische dreigementen stad “hobbymatig”

Bron: OOG TV

De juridische dreigementen van de stad tegen de provincie zijn “haast hobbymatig gedrag”. Dat zegt gedeputeerde Marc Jager woensdag in het Dagblad van het Noorden.

Meer >

vuilniszakken

GroenLinks: zet de vuilniszakken maar buiten!

Vanavond stellen de leden van het CDA Groningen het Provinciaal verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst definitief vast. Daarmee heb ik als lijsttrekker alle ingredienten om met de campagne aan de slag te gaan. Ik heb er zin in!
Campagnevoeren is leuk, ook als je tegenwind hebt. Minder leuk is dat sommige partijen zich blijkbaar op maken voor een ‘moddercampagne’. Triest!

Hallo wereld, hier ben ik weer!

De wet van de remmende voorsprong noemen ze het… ik weet er alles van. In 2003 was ik toch echt een van de eerste provinciaaltjes die aan het bloggen sloeg. Twitter bestond nog niet en hyves volgens mij ook niet. Na jaren actief geblog en switchen van WordPress naar Joomla hield het op.

Maar nu ben ik terug!

Meer >