Campagne

verkiezingen

Kiezers bedankt!

Elke verkiezingsuitslag kent ze: winnaars en verliezers. In welke catergorie het CDA is terechtgekomen is helder. En juist vanwege die uitslag wil ik alle CDA stemmers in Groningen van harte bedanken voor de steun. CDA stemmen was niet vanzelfsprekend maar u heeft het wel gedaan. Mijn dank daarvoor.

Ook al die vrijwilligers en kandidaten die de afgelopen maanden volop campagne hebben gevoerd wil ik bedanken. Wij waren zichtbaar en dat was mede dankzij jullie!

En nu? Nu verder. De kop erweer bij. Bijslapen en wennen aan de nieuwe positie. Daarbij past bescheidenheid en dat is een eigenschap die ik gelukkig goed onder de knie heb.

rtv_noord-64x64

Slotdebat TV Noord

Bekijk hier het slotdebat van TV Noord. Een debat over het Groninger Forum en het ‘machtsdenken’ van de Partij van de Arbeid.
Meer >

Campagnespot CDA: ‘Groningen bruist van de energie!’

Hier kunt u de campagnespot van het CDA Groningen bekijken.

Meer >

debat

Mijn debat met de Groninger PVV

Hier kunt u het hele debat terugkijken dat ik op Radio Noord voerde met PVV lijsttrekker Ton van Kesteren.
Meer >

rtv_noord

Lijsttrekkersdebat over Energie

Bekijk hier het vierde lijsttrekkersdebat van TV Noord over Energie. Opgenomen vanuit Delfzijl.
Meer >

rtv_noord

Lijsttrekkersdebat over inrichting landschap

Bekijk hier het derde lijsttrekkersdebat van RTV Noord. Het onderwerp van dit debat is de inrichting van het Groninger landschap.
Meer >

rtv_noord

Lijsttrekkersdebat over mobiliteit

Bekijk hier het tweede lijsttrekkersdebat van RTV Noord. Het onderwerp van dit debat: mobiliteit.
Meer >

rtv_noord

Lijsttrekkersdebat zorg en krimp

Bekijk hier het eerste lijsttrekkersdebat van RTV Noord, vanuit Winschoten. De onderwerpen van het debat: zorg en krimp.
Meer >

forum

Groninger Forum

Het CDA is voorstander van vernieuwing aan de Oostwand van de Grote Markt. Maar we zijn tegen het huidige voorstel van het deelproject Groninger Forum. Deze voldoet volgens het CDA niet aan de criteria zoals die van te voren zijn vastgesteld.
Meer >